Steeek.


Ledig dag och en sjukt bra steeekar dag, fysjutton vilket gött väder!! =)
Jag klev upp med tuppen imorse och for ut till mamma och pappa och där har jag stekt hela långa dagen!

nu blir det glass och mys med tjejerna i solen såklart! =)


Jajust, min dator är fortfarande död och en ny har inte införskaffats så det lär vara lite dött här ett tag till.. håll ut!

Puss å Kram.

Mammas dag.


Gårdagen innehöll mycket sol, goda vänner och fest! =)
Jag och Pillan virrade runt på stan i X antal timmar för att hitta på den perfekta presenten till Herr Olsson.
Vi hamnade på Barnens Hus och resten kan ni räkna ut själva.. 
Jonas kom och hämtade oss alla nere på stan för att köra upp oss i sin fina, dyra bil till körfältet.
Där var det födelsedags och inflyttningsfest hos Christoffer och Maja, kanon trevligt! =)
Hanna och Josse kom även förbi och innan kvällen avslutades på krogen drog vi en runda i bilen Josse körde, verkligen jätte fin, det bästa av allt var ju att det stog Raggar Åke på den oxå! Haha!

Idag har solen lyst för fulla muggar och jag och Per invigde dagen med att ta med en filt ut på gräsmattan och bara njuuta. Underbart!
Sen är det morsdag, vilket man inte får glömma och som vanligt är jag och syster ute i goood tid. Så vi bjöd familjen på plankstek och den satt där den skulle, muums! =)
Nu är det dax för en ny vecka och jag mår bättre, jobbar kväll imorgon så jag ber bara till gudarna att jag inte somnar!

Som jag brukar säga.. en bild säger mer än tusen ord, varsågod!

                       

Bingo!


Igår tog jag mig i kragen för andra gången den här veckan och bokade tvättstugan hela dagen lång. puh.
Efter alla tvätthögar var det dax för vårat nya fredagsnöje, bilbingo ofcourse! =)
Vi tog ett lite stopp på Coop för att hamstra upp oss med massa godis och cocacola, sen brummade vi vidare för att plocka upp Tommy på Fresk's och sen var vi på väg. Vitgården here we cooome!
Vi alla var upp i hejsan och speciellt Micke, för han var den här nya sporten en premiär, Pillan däremot är världsvan då hennes mormor även för protokoll för vilka kvällar hon är där, se och lär säger jag bara!
Efter tre rop in på väntbingon börjas tjatet om paus-korven, en sån där god korv som bara serveras på sånna här festliga tillsällningar, mums!
Jag och Pillan med våra käftar som inte orkar vara tyst länge nog, pratade nog ihjäl dom andra och när vi väll var tyst tryckte vi i oss oändligt mycket godis - tills magarna värkte!
Tommy var tyst som en mus hela tiden och för ett tag kändes det som han ville trycka ner min ny inköpta rosa dutt-penna långt ner i halsen på mig och kasta ut mig ur bilen.
Men då påminde jag han snabbt om att det var min bil och att han kunde få gå hem om han ville.. =)
Eftermånga duttar hit och dit så var klockan helt plötsligt 10 och vårat fredagsnöje var slut, tillsammans närmare 500 kronor fattigare, men kul det hade vi!! =)


Nu är det lördag sool och varmt!
Det ska handlas födelsedagspresent och sen blir det fest all night long!

Puss å Kram

bil..


Idag tog jag mig i kragen och följde med syster för att besikta min bil, jag törs inte göra sånt själv så jag överlämnar det alltid till någon annan även fast vi alltid hamnar hos pappas polare ändå.
Vilket fall som helst så blir jag alltid så himla nervös när man står där på parkeringen, det är precis som med bilbingo där man sitter och väntar på att ens nummer ska ropas ut och sen är det likförbaskat dom i bilen brevid som vinner. Fast här sitter man och väntar på att ens nummer ska visas på en skylt för att sen gladerligen köra iväg och inte nog med det så ska man komma ihåg vilken jäkla port man ska till oxå, mitt upp i all denna stress! Förstår ni varför jag överlämnar det till någon annan...

Sen åkte vi praktiskt taget hem till syrran och somnade på en varsin soffa/fotölj framför tv:n.
Och jaa så har mina sista tre dagar sett ut.. började med pain i magen och sen övergått till totalt orkeslöshet, jag orkar ingenting förutom att sova och jag kan då säga det att jag somnar vart som helst dessutom!


Ikväll är det Frusna Män och Greys. Tack!


PussKram

image210

uppdatering.


Personalfesten i torsdags var grym!
Godmat, dricka och sköna människor överallt - i like it!
Vi käkade god tacos på bowlinghallen, sen lirade vi i flera timmar för att sen dra ihop en förfest hemma hos Anna och avsluta kvällen med ännu mera go-dricka på G3. Hela den kvällen var det - Jobbet betalar! =)
Gratis är gott och som sagt allt kunde verkligen hända den kvällen!
Fredagen mådde vi alla som en påse skit! Vissa värre än andra och fick besöka toaletten lite då och då.
Dagen fylldes iallafall av chips, dipp, popcorn och cocacola samt en massa skratt från torsdagens kanon kväll!


Igår var familjen ute hos mamma och pappa och käkade massa godmat, drack gott och firade farfar =)
Sen badade vi alla badtunna och hade en kanon lördag tillsammans!
Lill-Fridun tyckte det var roligast att skvätta ner oss andra och hon var som en riktigt firre i badet! =)

Nu är helgen slut och en ny vecka vänta. Helen har åkt till varmare breddgrader och jag själv ser framemot min vän Mårtens inflyttningsfest! =)

Kram.

       

Farfar.


Idag är hela familjen samlad och det står godmat och go dricka framdukat för här ska det firas att världens bästa Farfar fyller 80 år!!! =)


personalfest.


Ledig dag idag, hade tänkt att ta en lång super skön sovmorgon, men tjii fick jag då min granne håller på renoverar förfullt och hantverkarna sätter igång sina maskiner prick klockan 8! Och lyhört som det är går det verkligen inte att somna om till detta förbaskade oljud, sånna här gånger hatar man hantverkare. Men det går snabbt över när man tänker på hur jäkla händiga dom är, det ska min man oxå vara.. Händig alltså! =)
Tjurade kvar isängen tills 9 då jag tillslut klev upp och tog tag i tvättberget, rolig ledig dag!
Det är dessutom majmånad och det snöar ute!!  vart är världen påväg?

Kvällen igår var märklig. mycket skumt folk som ringer och det ena erbjudande efter det andra - nejtack!
Jag fick ett samtal igår eftermiddag av en äldre herre som befann sig mitt ute på gatan med goda vänner omkring sig (dom trettio första sekunderna ger mig det intrycket, ja!) Han låssas först att han inte hör när jag svarar för att sen rycka upp telefonen och utbrister ett Hhhaallåå! Han frågar sen efter Mekonomen i Falun och vill gärna höra adressen tvågånger för att sedan brista ut i ett jäkla gapskratt. Jag hade just i den sekunden lust att kläcka ur mig - Där kastade du precis 24 spänn rakt i sjön för det roliga samtalet.
Alltså jag förstår om barn tycker det är roligt, men vuxna, gamla, äldre, rika män?
man undrar ju nästan om det är till deras telefonräkning min jäkla skatt går?

Ikväll är det Personalfest som står högst upp på listan!!
Middag, alkohol, bowling och utgång - det ska bli kanon skoooj!!
Humöret är på topp, allt är inhandlat, kameran är full laddad och nu kööör vi!
Vi är på gång - Ikväll kan allting hända! =)

På återseende!

Puss å Kram

lovely.


Helgen har innehållit: Sool, Vänner,  Grillning, Alkohol, Kubb, Basket och en sjuhelvetes massa skoskav!


Fredagen jobbade jag kväll och sen blev det en oplanerad skit skoj utgång på olearys.
Lördagen var det upp tidigt och ut i solen, satt och stekte i badhusparken med en go sallad och cola hela dagen!
Sen blev det grillning och utgång på olerays igen - även då kanon kväll! Tack ni.
Lördags kvällen avslutades med att jag vägrade åka hem och lurade chauffören att jag bodde på Frösön så att vi kunde åka lite bil, så sagt och gjort så hamnade vi på Frösön och spelade en runda kubb istället - som förövrigt jag och Jess vann stoort mot killarna, även fast dom var en mer i laget och deras lag innehöll dessutom chauffören! HAHA!
Sen fick vi rädda min bästa vän i nöd, efter att en snuskmumrik äcklat sig på bussen. Vi plockar upp henne som några superheroes och skjussar hon hem, och vem står inte på hennes gård då om inte snuskmumriken? Vissa borde spärras in på heltid!
Sen var det Jimmys tur att tjura om att han inte ville åka hem, så då hamnade vi i Odensala och spelade basket, jag vann nästan även där, jag sa nästan!


Nu är det fullrulle på jobbet igen och alla peppar upp sig till torsdagen!! =)

Puss och Kram


adjö.


Min dator har sagt upp sig på heltid och är inne på sin sista refräng. Så ihelgen blir det till att illa kvickt köpa en extern hårddisk och spara alla mina ägodelar för att sen låta dumburken få somna in totalt.

Ihelgen säger dom även att det ska bli massa fint väder, låter ju kalas bra!!
Då ska det stekas, grillas och njuuta av livet. Yes.


Nu ska jag snart hoppa på ett kvällspass, det känns dessvärre tråkigare..


Vi hörs!
Puss.

L ö r d a g !

Louise entrade min dörr vid tre någongång på eftermiddagen och sen började vi våran vandring ner till Niklas för att dricka lite och spela guitar hero med halva kusin skaran! =)
Jag är fortfarande sämst på det underhållande spelet och jag tackar gudarna för att jag inte blev musiker.
Meen det kan tilläggas att jag slog syrran senare på kvällskvisten, men hon är lika kass hon så det räknas nästan inte.. haha! =)

Efter lite spelande så packade vi ihop oss och gick mot Gamla Teatern där ett bord stod bokat från klockan fem. Berit, som fyllde år hade tydligen inte en aning om att vi alla skulle med. Hon trodde att det var den äldre syskonskaran bara och jag tycker synd om Gisela som fick trycka i sig mat två gånger inom några timmar på samma kväll.. Haha!
Hon blev skapligt ställd när vi kusiner och några med respektive staplade in och fyllde upp det långa bordet vi bokat.
Dricka beställdes in i stora lass och den goda maten serverades. Strips, kött, bea och nån brödbit, kanon gott var det och vi blev proppmätta - skänker fortfarande en tanke åt Gisela som redan ätit en gång!!

Vid 7 började showen och varade i några timmar framåt, det var Allt för byn vi såg och jag kan inte mer säga än - har du inte sett det, gå och se det! Klockrent bra var det!! =)


Efter showen stannade vi kvar ett tag och rosa drinkar flödade fort förbi - Men ack så jäkla skoj vi hade det!!
Kvällen avslutades med fest hos Niklas med mera guitar hero och sen slutligen en galen kusinkväll på krogen!
Jag vet att alla hade precis lika roligt som jag och är riktigt nöjda med denna kväll. Man kan till och med sluta fundera på vem man är mest lik i släkten...
För en sak som är säker är att vi alla vet hur man slår klackarna rejält i taket!! =)
Tack ännu engång för den bästa lördagen på länge, och såklart kommer bilderna här nere, glöm inte att en bild säger mer än tusen ord!!
Tack! =)


image178
Alla är samlade.. =)

image179
Mat är gott!

image180
Kusin Niklas

image181
Kusin Petra..

image182
Och hennes Tomas =)

image183
Louise och Gisela

image184
Börje och Moster

image185
Mamma och Jag

image186
Linslusus och Systeryster.

image187
Morbror och Ulla

image188
Mama miia och suss.

image189
Bigbrother och linslus.

image197
Ibland måste man smygdricka..

image203
Morbror och Linslus.

image195
Kusin Anna =)

image196
Kusin Jocke =)

image191
Marie, brors tjej och Friduns mamma.

image192
Linslus och Pappa! =)

image193
Behöver jag ens tillägga att det var - Pappa betalar! =)

image194
Taackgärna! =)


Och lite Show förstås... =)

image198

image199

image200

image201

image202


Fridun.


Idag har jag jobbat och slitit. förstår inte hur man ska stå ut med att jobba som en tok i minst 48 år till?
Jag är 22 år och redan trött på att jobba heltid, så jag siktar in mig på att bli rik nångång istället! =)

Efter jobbet så svishade jag och mamma om kläderna till värdens bästa faster- och bonus farmor-rollerna och begav oss hem till brorsan och lill fridun! =)
Och där har vi varit tills nu, vi har lekt, gosats, badat, kikat på tv och allt som hör till! =)
Hon har varit super nöjd och var sötast i världen när jag nattade henne - hon är stortjej nu!


Imorgon är en ledig idag och det tackar jag gudarna för - sovmorgon nästa!! =)
Ska även göra en uppdatering från Lördagen som var lätt den bästa kvällen på mycket länge!! Klockrent!


Sovgott vänner!
Puss å Kram

  

Grattis.

Grattis till världens bästa mamma som fyller år idag!! =)
Vi samlade hela familjen och firade henne igår, med godmat och tårta såklart!


Imorgon lämnar stinilini landet, för att njuta i solen och plaska runt i havet på mallis. jag är inte avis!
Själv ska jag träffa hela släkten för att ha en helkväll tillsammans med godmat och dryck, allt för byn och sen avsluta med utgång! Jag ser framemot morgondagen! =)


Nu ska de kikas film.

Puss å Kram

Här nere är lite nya och gamla bilder på min kära familj! =)

        


Längta..

Att längta är inte mitt största nöje.
Längtar jag som sjutton till något så blir jag sjuk.. som jag sagt tidigare är det nästan så att jag blir sjuk när jag längtar till ett favvo-program på tv.. inte riktigt så illa är det, men nästan!
Idag är det samma sak och har varit i 15 veckor.
Jag har längtat dag ut och dag in, precis som ni vet att man längtade till Julafton.
Man bara vill att klockan ska ticka på och dagen med det stora D ska infalla.
Precis så är det nu.. det handlar bara om 2 dagar nu.. 48 fjuttiga timmar sen är det vi igen!
Och som pricken över i:et värker mitt huvud till tuuusen.. Man skulle kunna skylla på Helen.
Men det tänker jag inte göra för nu äntligen är hon snart H E M M A ! ! !

image165

valborg..


Dagen började nere på stan med Jessica, vi handlade det ena och det andra och vi var verkligen som några hamstrar som bunkrade upp för en hel kväll.
Köpte med oss sallad vi åt innan vi började, godis och cola i stora lass och sen bjöd ju super kocken Morten på kanon goda mackor till middag, dom var smaskens!

Sen tog vi plats vid våra datorer och körde igång och guud säger jag bara vad dom där 9 timmarna bara flög iväg, så roligt som vi haft har jag aldrig haft på jobbet! Bästa dagen hittills!
Vi var ett grymt bra gäng som jobbade och vi hade roliga kunder rakt igenom hela kvällen..
Dom skulle skicka helikoptrar att hämta oss med och det ena raggningsförsöket med det andra.. riktigt roligt var det! =)


Idag är en ledig dag och jag har sovit läänge, riktigt skönt!!
Ska snart åka ut till mamma och pappa för att träffa mina kära syskon, lill fridun och fira världens bästa mamma som fyller år imorgon! =)

Såklart var kameran med för att föreviga min valborgsmässoafton på jobbet, se och njuut!

                  
 


image164


RSS 2.0