home sweet home.


att få vakna i sin egna säng oavsett om det är klockan som väcker än eller om man vaknar av sig själv så är det, de bästa som finns!
kan inte beskriva i ord hur jag har längtat hem till min säng, mitt hem, mitt allt! =)

Dock är jag inte ett dugg bättre i min förkylning, usch och fy.
men dagen är ändå fullspäckad.. börjar med en dusch och ett besök på Kräm och Salva. =)


På återseende.

Kram.

Fin besök.


I tisdags morse vaknade jag upp efter en ljuvlig natt på tjejernas soffa, halsen värkte men humöret vändes till det bra när jag fick ett sms av världens bästa Cilla och Emelie att dom snart rullade in i Trondheim och ville ha hämtning på stationen! =)
Cilla kom över för att muntra upp mig och hitta på en massa skoj, Emelie skulle under dagen vidare ner mot Oslo, där hon ska bosätta sig i några månader!
Vi kollade runt lite och fikade gott fika på stan. =)

Sen packade jag och Cilla ihop mina saker för att rulla vidare till tyholt, de jag inte ens tänker kalla mitt hem - men som jag lagt ut oändligt mycket pengar på!
Vi bestämde oss för att sova där 2 nätter och sen packa väskorna vidare till tjejerna igen =)
Tisdagskvällen klarade jag med nöd och näppe igenom, feber och yrsel stod högst upp på listan och för ett tag trodde jag att allt skulle gå åt fanders - men jag klarade hela kvällen!
Bäddade fort ner mig och drack varmt, hjälpte inte alls. febern satte fart uppåt och halsen blev flera kilometer större tills onsdags morgonen kom, för att inte tala om allt snor i huvudet!
Det fick bli sjukanmälning både onsdag och torsdag natt, efter många om och men och telefonsamtal hit och dit så slapp jag fixa läkarintyg för den här gången. tack och lov!
Cilla har pysslat om mig och fått mig på bra humör, trotts febern och min orklöshet.
men vi har ändå hunnit med lite stadsvandring, ikea tripp och massa film maraton. jag har dessutom somnat till alla filmer! =P

Kvällen har vi även tillbringat med att flytta alla mina saker till brudarna, så nu bor jag här. känns GÖTT!! =)
Dom är duktiga och jobba på ikväll dom, jag blir så stolt =)
Jag och Cilla har packat bilen full och vid halv 12 står vi redo på Nidars parkering och ska plocka upp Elin och Pauline och sen jäklar rullar vi hem mot Östersund igeeen!! =)
Där ska världens bästa Bror och Mårten firas, Kvarna har avslutning och pengar ska läggas på Kräm och Salva och mig själv imorgon - thank god!! =)

Bilder från Cillas vistelse kommer senare =)

Ses hemma. Puss.

min norska kärlek.

Jag tar inte ens i så jag spricker när jag säger att jag älskar den här låten!
Kurt är grym!




done.



Fick precis bilder på ett skitsnyggt vardagsrum som nu är nästintill klart efter sin hel renovering =)
bara världens skönaste soffa och fotöljer kommer på plats är det fulländat och jag kan flytta hem till mamma och pappa igen.. inte direkt, men jag skulle mer än gärna ta det där vardagsrummet med mig hem till my place =)

  

im back..


imorse rullade bilen sakta men säkert tebax till trondheim. och här är jag, just nu liggandes på en soffa hos tjejerna på inherresvein, thats najs!

Vi startade kvällen med att ha ett möte om jaa, var det någon som förstod nått av vad spännis-bjarte sa egentligen? Jo, hon snett framför oss måste ha förstått allting så som hon surrade och gnällde hit och dit. Jesus.
Sen var det bara att pallra sig ut för 7 timmars jobb. och vad har jag då gjort idag?
Jo, jag och Elin hamnade på samma maskin, pölsemaskinen och givetvis var vi inte själva där. Det var folk så det räckte och blev över för att få ett rullande team. vi tillhörde dock inte teamet. vi fick stå i mitten och vika kartonger för fulla muggar till dom andra, och fick även ta rasterna när vi ville och ingen hade koll på oss. vuxet kan man tycka eller så kan man kalla det utfrysning på högnivå. =P
Näe men kvällen har flytit på galant, jag har varit ganska nöjd med att vika kartongerna då min hals är tre gånger så stor och snoret bara rinner. jag vägrar bli sjuuk!
Jag och Phat hann även med en OS tävling igen, denna kvällen handlade det om vika kartonger, såklart =) och efter jag stått där i 6,5 timme så var jag riktigt kuung på det och Phat och Norge förlorade ännu en gång mot Sweeeden! Woho! =)

Nu ska jag sussa gott, imorgon kommer cilla vännen och ska vara hos mig tills bilen rullar hemåt igen på torsdag - ska bli lovely! =)

Sovgott.
Puss å Kram

Kräftskiva.


Igår stod årets första kräftskiva och marités säsongs avslutning högst upp på listan med dunder och braak!
En hel bra kväll i goda vänners lag.
En bild säger mer än tusen ord - varsågoda! =)


                

trivs.



Jag älskar min dusch, min säng, mitt hem.. Här trivs jag!!
Helgen har varit intensiv men världens bästa helg å än är den inte slut =)
Jag har somnat varje natt med ett leende på läpparna istället för tårar som sakta fallit ner.. Skönt som sjutton!


Det känns direkt när man är på hemmaplan igen och man trivs ut i fingerspetsarna. Men imorgon är en ny dag i mitt nya land och bilen tar oss tebax igen, då ska även allt packas ihop inför en ny flytt igen.. helt ärlig så har jag knappt packa upp nått än, så är bara svisha ihop allt och lasta bilen full. För imorgon flyttar jag tebax till inherredsveien 113 =)

Tack alla vänner för en kanon helg! =)

Puss å Kram.

OS i Grispackning.



Då alla Norrmännen tjatat om sina Os-guld och handbolls vinster everyday på jobbet slog mig idén när våran chef spännis-bjarte varit på besök och bett oss öka tempot och Phat hade slagit i bandet flera gånger och sagt " Malin, det här är våran gräns, din sida och min sida. Ta inte mina grisar!!!"
Yeah right tänkte jag och kläckte min idé om att vi kunde köra OS i grispackning, Sverige mot Norge. Det var jag och Jennie mot Knut och Phat och jäklar vilket tempo och skoj vi hade. Vi skrattade så tårarna kunde rinna och tjoade glatt när Sverige vunnit sitt första OS Guld i Packning Av Marsipan Grisar. Phat däremot försökte verka dålig förlorade och ville inte serva mig med papper längre, sånt som händer vi Vann iaf och det är vi stolta över! Heja Sverige!! =)

Sen dök Knuts kompis Vegar (Internskämt,haha!) upp, han går på en stor fota skola inne i Trondheim. Denna fredags eftermiddag hade han fått lov att fotografera vår arbetsplats med Knut och grisarna i högsta fokus. Knut är min bästa norska kompis på jobbet och jag tycker det ska bli förbaskat trist när han går på sina 3 skift på söndag natt och vi inte kommer ses på minst sex veckor.. vem ska jag nu hitta på tokigheter med?
Vilket fall som helst så styrde vi upp ett riktigt GrisGangBang på plats och Vegar vek sig dubbel av skratt då han tyckte bilderna blev klockrena! =)
Jag ska försöka norpa åt mig några bilder av knuten senare eftersom man själv inte får fotografera där inne..

Som sagt jag trivs alldeles utmärkt på mitt nya jobba men nu är jag Äntligen hemma i östersund!!

Puss å Kram

Nära nuu.


Imorse tillbringade jag mina 4 första timmar på jobbet nere i vaskeriet, rummet där alla formar diskas. Är alltid nån stackars människa som drar den nit lotten varje dag, kan tänkas att det har med min med födda otur att göra att jag på 2 veckor har hamnat där 3 gånger? Rekord tror jag bannemig.
Jag har provat bankat eller rättare sagt slagit ur choklad ur formar hela morgonen..  vissa sitter tametusan stenhårt så jag lär ha mäkta träningsverk imorgon =P
Jobbade med en hygglig karl som heter Harald, har jobbat på Nidar i 40 år, kliver upp och går på jobbet till halv 6 så han hinner sova 45 minuter i sin stol innan det är dax för jobb sen gömmer han även sina porrtidningar i kylskåpet, precis som alla andra gammelgubbar on the work!

Tog mig även en tripp ner i källaren för att byta skor idag, dom andra var det stålhetta åt höger och vänster på och vägde flera ton, så mina ben har värkt och haft en jäkla smärta i två veckor nu så nu tänkte jag att de bannemig fick vara nog. Kan mycket möjligt vara benhinneinflamation påstår dom och jag fick nya skor, dom lättaste och det tackar jag gud för. Vilken frihets känsla det blev på en gång!! =)

Imorgon ska vi alla svenskar packar små grisar tillsammans och sen jäklar bär det av!! prick 15.00 rullar två fulla bilar mot östersunds gator och jag längtar otroligt mycket!!

Sovgott!
Puss å Kram.

ohyes!


Jag är verkligen riktigt dålig på att hålla er uppdaterad om vad som händer och sker här borta..
anledningen till det är nog mest att det inte finns så mycket ork när man kommer hem, om man kan kalla detta hem.
Men läste tobbes blogg i dag som påminde mig om att jag kanske borde printa ner några rader.. Läs den ni med http://vagskada.blogg.se/ han är tokig han min söta vän! =)
Jobbet går iaf kanon bra, trivs som fisken i vattnet och vi är ett jätte bra gäng. Packar marsipangrisar i en sjuhelvetesfart och har pauser lite titt som tätt - perfect!

Förra helgen var det fest bigtime som stod högst upp på listan. En händelserik helg dessutom.. känns som vi kryssat av saker att göra i den här staden på en helg  som man kanske gör på ett halv år, inte riktigt men nästan!
Efter vi lekt to much kung i baren i fredags och blivit tjenis med bartendrarna fick vi en free lördagskväll med även då goda drinkar.  =)

På fredag vankas det en tripp hem till kära östersund för en helg, ska bli lovely.
Jag ska checka in ett nyrenoverat vardagsrum som jag hoppas är helt klart? Har inte hört nått mer på den fronten förutom förra veckan då morbror hade varit där och tapetserat den snygga tapeten. =)
Sen på lördag blir det kräftskiva med dunder och brak i goda vänners lag, kan man annat än läängta hem då?? Ge mig Fredag klockan 15 nu taack! =)


Nu ska jag kika på sex and the city och hälsa på john blund samtidigt som jag hör grävmaskins ljud strax utan ör husväggen, vilket inte heller minskar min hemlängtan!

Vi ses ihelgen älskade ni.

puss å kram


leedig.



Första arbetsveckan är avklarad, kvällskift är fina grejer det då man är ledig fredag och har bara 4 arbetsdagar under veckan - lovely!
Lägenheten verkar vara kirrad och det känns t o p p e n !
Dagen ska fördrivas på trondheims gator tills ikväll då Marielle och Adde anländer - skoj skoj! =)
Jag avundas alla andra vänner i denna stad som återvänt hem till kära östersund för en helg. lyx!

Nu ska jag göra mig klar för lite shopping, det är på tiden nuu!
Ska berätta allt om min vecka senare!

Ha det bra!
Puss å Kram

Jihoo.


Idag har jag varit och skaffat skattekort som förhoppningsvis kommer om 3-5 dagar annars måste jag skatta 50% av min första lön. Heja norge snabba pååå! =)
Och om ungefär en halvtimma är det dax för ännu en arbetsdag, den första med bara jobb rakt igenom..
Jag klarade provet galant igår och som Emelie sa jag skulle kunna gjort det med förbundna ögon, yes siir! ;)
Vilket fall som helst så igår när vi skulle få prova på våra stationer och jobba, så fick inte jag och den andra svenskan plats nånstans så oss skickade dom ner i vaskerummet (vad har de med marsipan å göra??) Jihoo diska formar, men lovely eller så? Vi slapp ivarje fall göra nått där nere och tanten skickade oss till fika rummet och där satt vi och slappade i en timma.. Segt men paus är nått dom är bra på på det här stället..

Annars händer inte mycket alls, lägenhetsvisningar hit och dit.
Men snart är den här veckan slut - ledig freeedag. Wihoo!


Nu är det dax för working class hero.

behöver jag ens säga att jag längtar hem och saknar er?

Puss

Norrbagge.


Yees vänner dag ett är avklarad och jag kan allt om choklad.. inte direkt.. Men hälsa, miljö och säkerhet är någorlunda inprintad i mitt huvud iaf..
Imorgon vankas det tydligen prov på allt vi lärt oss, ett prov på norska!
detta kan bli otroligt spännande och vem vet jag kanske kommer hem tidigare än väntat.. =P


Annars har dagen rullat på och jag har fått mig en konstig uppfattning av allt.. ni vet som det brukar vara första dagarna på nya ställen. Det är trappor hit och trappor dit, hissar där och här. tvätta händerna överallt och jaa ni fattar grejen lixom.. fabriken är enormt stor och jag kommer nog inte bara villa bort mig en utan flera gånger!

Kvällen har bestått av lägenhetsvisningar över hela trondheim, det känns så i varje fall. Vi körde fel en hel del gånger men tillslut kom vi fram =)
Hur fräscha som helst och lägenheten mitt i centrum som var värd 4,5 miljoner norska kronor skulle passa oss som handen i handsken nu när vi skaffat oss fina stora båtar att ha i hamnen!

Dax för lite bilder från stads vandring, lägenhetsvisning, våra båtar och världens brantaste väg!

Hoppas allt är fint med alla er där hemma.
Puss å Kram

     
   

I Like!


Fredagens hejdå-fest var bra med mycket goda vänner och dricka! =)
Även en hel del tårar rann längs kinderna denna kväll.. för att inte tala om vad tårarna sprutade ur ögonen hela gårdagen.. Jag är ingen hejdå människa och jag säger hellre på återseende än hejdå.

Såklart var kameran med så håll i er för här kommer lite bilder från hejdå tillfällena! =)

Delar av familjen

       


Parteey!

                    

Jag tycker om er alla!

Sverige vs. Norge


Yes nu är vi framme i vårat grannland Norge och vi lever..
Första natten är avklarad och det känns som vi är på kollo. Vi sover i ett litet rum på två madrasser. Kan inte ens komma ihåg sist jag sov på en madrass? Det brukar ju vara rätt skönt, men det är inte det. Jag längtar efter min stora säng där hemma i kära sverige.
Vilket fall som helst så hade vi planerat att sticka nångång efter 12 igår mitt på dagen.. tjeeena det är fort farande malin-dålig-på-tider som är ute och glider. Vi startade från östersund runt 18 kanske.. endast 6 timmar efter planerad starttid.. men vad gör det? vi kom ju fram tillslut och tjejerna var hemma och vakna =)
Väl på plats lastade vi in våra grejer och det ser just nu ut som ett bombnedslag här.. men en sak har jag lärt mig och det är att nästa gång ska jag tänka till lite innan jag packar och kanske veta vart jag lagt saker och ting.. för just nu har jag ingen koll på vart n å g o n t i n g är.. och passet skulle vara jäkligt bra att ha tills imorgon.. och med min tur ligger det säkert längst ner i någon av alla väskorna om det ens ligger där.. det kanske ligger hemma på byrån i sovrummet?! =/
Det löser sig så som jag brukar säga! =)

Efter vi packat in allt i lägenheten så svishade vi om kläder för att åka in mot trondheims gator och kika runt lite.. det är verkligen tokmysigt här med massa barer med uteserveringar och mys stämning!
fast där ska jag ju såklart inte hänga, då har jag väll inte med mig några cash hem sen!  =P

Imorgon börjar allvaret för mig, jag är nervös som ja jag vet inte vad.. men nervös är bara mitt förnamn just nu. Gosh!


Nu blir det frukost och sen ut en sväng och kolla in vår nya stad i solskenet.

jag saknar er.

Puss å Kram.


nära nuu.



Igår innehöll dagen en massa packande och städande..
var även på jobbet och städade bort min kungplats som alla kommer slåss om nu, vem vill inte ha den lixom? ;)

Sen stog familje middag ute i byn högst upp på listan. Alla var vi samlade och det var g u l d !
Vi åt en massa gott och lekte med lilltrollet. Som även fick några paket eftersom ingen vet när jag återvänder igen. kanske om en vecka eller om tre månader.. den som lever får se.
det jag vet är att jag kommer sakna min familj oändligt mycket och det vet dom med..

Ikväll ska vännerna kramas hejdå och vi ska ha en toppen kväll tillsammans.
jag känner dock att tårkanalerna är sprängandes fulla och dom kommer även få släppa på trycket ikväll.


Häng med på min resa här för nu jäklar är det näära!

Puss å Kram.

Massage.


Stråket och yran veckan är över och allt ska nu återvända till sitt normala lugn igen..
Veckan har varit otroligt bra och jag har njutit varenda sekund med alla er. Tack.

Annars innehåller mitt liv en enorm skit hosta och förkyld som en kotte. är sjukt less på detta nu.
Idag har jag även unnat mig massage på världens bästa spakliniken, älskar det stället!
Så nu känner jag mig som en ny människa igen =)

Ikväll har jag och mamma börjat packa ner mitt liv i kartonger igen.. det är ju riktigt nära nu!
Imorgon ska det storstädas här så allt är klart i minsta detalj.
Sen hälsar jag hejdå till alla nära och kära och Heeej till mina underbara kombosar.
detta blir bra, sjukt bra! =)


Nu ska jag sova mig frisk!
Natti. Puss.


RSS 2.0