Ben & Jerry's


Igår efter jobbet följde jag med Suss och Tina upp på lillänge för att inhandla kanske världens äckligaste djur..? Näe nu överdrev jag faktiskt lite men dom är riktigt jäkla äckliga..
Deras kära vän Stefan fyllde 30år och skulle få två stycken Vandrande Pinnar i present, ni hörde rätt.. Pinnar som vandrar!!

Det får mig att tänka tebax på tiden när man gick i mellanstadiet och Emilia, en tjej i min klass, hade vandrande pinnar hemma, från en början tyckte dom flesta dom var tuffa och hon fick tillochmed ta med dom till skolan lite då och då för att  visa upp. Detta djur var riktigt häftigt tills dom rymmde och la ägg i garderoben. Förstår ni hur snabbt dom blev opopulära då? Tack, men nej tack jag önskar mig aldrig en Vandrande Pinne!
(har dock inte fått reda på vad Stefans reaktion blev när han öppnade presenten


Nu ska jag kika på american pie och käka lite Ben & Jerry's glass, muuummms!


Imorgon är det fredag och sen är det helg, äntligeeen!

Sovgott!
Puss å Kram

  

P å s k !

Påsken har innehållit mycket släkt, vänner, mat, godis, alkohol och lite sömn. En kanon helg med andra ord! =)


Här kommer en resumé.. =)


Skärtorsdagen:
Inhandlade allt som hör påsken till med mamma och syster. Sen blev det fika på frösön och en tripp bort till vännerna som invigde påsken redan då! =)


Långfredagen:
Då den årliga fisketävlingen bland vår släkts hålls, dock var det sviin kallt ute och vi frös mest. Sen blev det självklart korvgrillning, pyttipanna över öppen eld och badtunne-bad med släkten! =)
På kvällen vankades det finbesök istan och det blev förfest hos Andreas för att sen gå ut på olearys.

    



Påskafton:
Massvis med påskgodis och påskägg såklart! =)
Det var däremot svinkallt den här dagen oxå så jag skippade skoter trippen upp på sjöarna med syster och co. Men senare på dagen blev det massa god påskmat med familjen hemma hos mamma och pappa.
Shit i hellskotta vad man kan äta mycket ibland.. men gott är det! =)
Sen blev det snabba puckar in till stan för förfest hos Sandra och sen återigen Olearys och Ständut Blakk.


     



Påskdagen:
Var svinkall den med, så blev en slappedag med film och mys och sen ännu mera påskmat såklart! =)


Annandagpåsk:
Är det idag och vi har precis kommit hem från att ha varit och träffat släkten och firat kusinernas mamma som fyllde 50-år. Hon fick biljett till Allt för byn av oss alla, så dit ska vi och äta och dricka gott om några månader! =)
Idag har vi ätit och druckit en massa gott, så det känns som man ska spricka igen, men mat är gott! =)
Kvällen avslutade vi med några blåsbilder - bara för att vi är så jävla snygga - en bild säger mer än 1000 ord! =)


            

    


Hoppas ni haft en lika trevlig påsk mina vänner!

Puss å Kram


home.


Fick just ett sms från världens bästa vän:
I'm hoooome!! =)


Jag är gladast i världen av att ha hon på hemmaplan igen, jag har dessutom trixat och fixat ihop världens bästa påskägg, hon kommer bli stolt!! =)

Jessica lyfter hem med planet imorgon oxå, riktigt skönt ska det blir att få hem henne! =)


Annars har jag legat döende hela veckan lång, men nu är jag på benen igen!
Imorgon ska det mysas med släkten ute i solen och sen ska jag äta massvis med godis!


Glad Påsk!
Puss å Kram


Atjooo, prosit!


Japp alltid samma lika, är det inte jag och Jessica som är sjuk samtidigt så är det jag och Pillan. Och nu har det inträffat igen, jag ligger hemma döende och fulla hjärnan med snor igen. Pernilla var sjuk i helgen så då var det vår tur igen, tjihoo!


jag tackar iaf gud för sex and the city, cocacola och klenex näsdukar!

tyck synd om mig!


militärernas värld,

Lördagskvällen började med en otippad förfeste till Melodifestivalen hemma hos Marcus. Vi alla var mer eller mindre förkylda och opeppade. Men det vände fortare än vinden och vid halv ett stod vi inne på G3 bland allt folk!
Dom sista timmarna sprang fort som sjutton iväg och huxflux hade alla handlat mat och var påväg hem mot Fralle och efterfest.

Påväg dit ringer min telefon och jag har givetvis glömt något, är ingen ovanligt när det gäller mig. Men den här gången hade jag faktiskt glömt min vän Per nere på sibylla. Han skulle bara gå på toaletten och jag sa att vi väntade såklart, tjena mitt bena vi gick ifrån han! =/
Men han var inte så långt efter så jag inväntade han samtidigt som en kille gick förbi mig och sa en del otrevligheter.

Den här mannen skulle dessutom följa med oss på efterfesten, fast ingen kände han.. Han bjöd in sig själv.
Han pratade den värsta Jämtskan jag skådat i mitt 22:åriga liv. För att sedan tvärvända och börja berättade om att han egentligen bodde i Stockholm (han försökt lite lätt prata riktig stockholmska, good luck!) i stockholm gjorde han tydligen lumpen och det var inte sista gången vi skulle få höra det den här kvällen.. utan det var ungefär här allt spårade ur..
Mannen försvann illa kvickt från efterfesten med sin flaska högt i luften.. Ungefär en halv timma senare ska Jag, Mårten, Tina och Micke bege oss hemåt. Då möter vi den här mystiska mannen igen och nu hade det slagit slint rejält.. Han levde just nu i det militära och var mitt uppe i en krissituation och det var vi som hade anfallit honom.


Han förföljde oss från Daffys till I5 med skrikande otrevligheter rakt i våra ansikten om sina militäriskakunskaper och sina budskap som han skulle förmedla till oss. Han puttade även ner mig och tina på marken och var allmänt otrevlig mot killarna. Tillslut fick vi helt enkelt nog och jag kan säga att hans kväll slutade upptryck mot polisens motorhuv, handbojjor och 6 timmar i fyllehäcken - rätt åt han!!



och då undrar folk varför man inte vågar gå ut själv när de är mörkt?
konstig, verkligen jätte konstigt!


d e j t .


Idag fick jag en förfrågan om en dejt av en kille, icke svensk och långt i från myndig skulle jag tippa på..
samtalet börjar med: Shooo mannen! (jag har tydligen bytt kön eller så önskade han att jag var en man helt enkelt.. whatever!)

Han bjöd vilket fall som helst ut mig på en dejt ikväll, vi skulle äta en romantiskt middag på McDonalds (det var nog det ända han hade råd med efter att ha spenderat några kronor på detta samtal!)

Han avslutade de hela med vi ses sen, Puss. Ett trevlig avslut må jag säga, tänk om alla kunde avsluta så.. jag menar man behöver inte säga puss, men ett hejdå tycker jag bannemig man kan kräva av folket. Jatack! =)


Nu ska det kikas lite film och sen sovas - det är en dag imorgon oxå!


Sovgott vänner!
Kram

välkommen!


Idag var jag och hämtade ut min nya snygghet och ett nytt simkort, så nu jäklar kan ni både sms:a och ringa mig igen, thank god! =)
beställde även en snygg golla väska till min kamera, så nu behöver inte den bli blöt varje helgen heller!  =)


Idag har jag haft en skit dag rakt igenom och bland mina sista samtal innan hemgång fick jag först en flåsande gubbe i örat och sen en man som frågade vad jag hade på mig.. varför blir jag ens förvånad längre? 
Vilket fall som helst så tappade jag nog hakan och satt som en frågetecken och stirrade rakt in i dataskärmen, knäpp tyst..Medan mannen efter x antal sekunders betänketid lägger fram lite charmigt (tror han!)
- jaa alltså vissa tycker det är roligt andra inte, men men har du nummret till..


Nu är det dax för sängen, imorgon är det min tur att väcka Jessica eftersom hon försovit sig hela veckan lång, kan ju bli spännande och se om de är jag som försover mig imorgon istället...

Godnatt !
Puss å Kram



obra bild, men snygg mobil!


tjugotre.


Gårdagens fest avstutades med att alla hade en varsin sub med sig hem till mårten, förutom Hanna såklart.  Hon avskyr dessa underbara mackor, men tro på tusan efter mycket övertalning av oss alla var det hon som åt mest, efter Mårten min vän såklart!
Sen sov vi gott, mätta och glada. Det jag inte tänkte på igår när jag somnade var att min vän bor mitt i city och man kliver rakt ut på gågatan. Som just denna helg pryds av en stor marknad oxå. Jippie.
Jag kände mig otroligt motiverad för att kliva ut ur trapphuset bland alla människor, men efter övertalande sms från Daniella skyndade jag mig hem för en dusch och sen gasade jag iväg till Barnens Hus och fika med tjejerna, som jag saknar dom där borta!

Sen tog jag och syster oss en runda på marknaden och införskaffade tjugotre par strumpor. snygga som sjutton såklart! =)
vi reklamerade även mina skor, som ännu en gång har pajat. blä!

Ikväll är det fest och Björn Rosenström som står högst på listan!

Ha en bra kväll!
Kram

ingen vanlig dag..


Igår, 6 Mars. var ingen vanlig dag för Joosef anlände hem från den gröna ön igen och mina rynkor blev ett år djupare. Ohyes. Jag är nu mer 22 år och det känns bra tror jag..! =)
Gårdagen flöt på realtivt bra, sura kunder är en vana snart. Däremot är det sjukt trist att bo själv när man fyller år, det är som att stiga upp och säga Ja men Grattis då till sig själv. Nästa år ska jag fira min födelsedag med någon redan från morgonen, såväl om jag måste flytta hem till mamma och pappa igen!
Det är dö trist faktikst. Ja.

Sen blev det middag med la familia och tårta i stora lass. mums. min mamma är bagare, om ni missat nått! Hon är klockren. Och det är resten i min familj oxå förden delen!

Paket fick jag givetvis, bildbevis på några av dom oxå! Tack tack och åter igen tack allihopa för fina paket, blommor, sms och allt. Ni är toppen!


Ihelgen ska jag kolla ut en ny snygghet jag ska införskaffa mig sen ska det firas, ikväll är det Josef's hemkomst vi firar och imorgon mina djupare rynkor!

Ha en bra helg vänner!
Puss å Kram Hjärtebarn!

 

Prov och Bastusnusk.


Prov ett av tre är avklarat. Det gick hyffsat, eller nej det gick bra! :) Var tok nervös hela dan och tänkte att jag kommer aldrig klarar av det på mindre än 2 timmar. uh.
Skallebanken satte fart och jag vill bara inteee. Jag hatar allt som heter prov.
Väl där gick det mesta som på räls och ungefär en timma senare var jag klar, puuuh!
Nu är det bara två prov till, sen så är man färdig utbildad. yäy.

Fick såklart även ett skumt samtal idag.
Det var en man, i jag skulle tippa på medelåldern som ringde in.. (han lät inte alls snuskig som vissa är expert på!)
Vilket fall som helst..Han var trevlig och sa ett företagsnamn han ville ha nummret till. Det här företaget hette nått med Bastuspecialisten i 08-området. Det klickade fort i min hjärna att AHHAAA! (nu fick jag till det, hah!) han ska säkert köpa en bastu och ha den i en fin sommarstuga ute på landet och ha mysiga bastukvällar med sin fru och sen låta barnbarnen få basta för första gången i sina liv där.
Jo tjeena malin! Det var här mina tankar tog tvärstopp och mannen berättade utförligt för mig vad det var!
Jag hade inte ens frågat vad dom egentligen sysslade med eftersom jag var bombsäker på vad han sökte, så vad fan svara man?!


Han - Alltså det är ett sånt där ställe som män går till för att träffa andra män privat!
Jag, (efter en lång stunds betänke tid där jag såg min fina fantasi gasa fortare än fan själv förbi)
 -  Jahaaa okeej, trevligt.. nummret är.. xx-xxxxxx


Jag har fortfarande inte smält det han sa. Han kunde gärna ha fått hålla inne på den informationen och låta mig fortfarande tro att det hade med bastu'sar att göra!



Nu är det natt. Imorgon är ingen vanlig dag, Josef anländer!!


Godnatt vänner!

Puss och Kram


efter regn kommer solsken..


Dom senaste veckorna har jag ramlat tillbaka till klump-stadiet. Det stadiumet jag var i för flera herrans år sedan när mamma och pappa sa att jag inte ens kunde äta i möblerade rum.. Ungefär allt jag tog i gick sönder då.
Och där står jag idag igen. Min dator sa upp sig för några veckor sedan och mår fortfarande inte bra. När jag och syrran var och handlade senast så köpte jag ett par diskhandskar, syster predikade då för mig att hon aldrig slagit sönder så mycket nångång som när hon hade ett par diskvantar på händerna. Men envis som man är måste man testa och nu står jag här några glas fattigare.
Och inte nog med det, min telefon tog och kakulerade ihop iförrgår oxå. Så testa inte ens att skicka sms till mig, det är lönlöst. Ring istället - den funktionen funkar änsålänge iaf!
Tur man fyller år snart. Jag har bett snällt till mamma och pappa så mitt paket kommer förhoppningsvis innehålla en hård snygg liten finess-rik sak! =)

Vädret var deffenitivt inte med oss idag, så fjällen har skjutits upp. Vi åkte däremot en massa bil och inhandlade korv och bröd som skulle grillas, men latmasken tog över så det blir nog imorgon istället. =)
Påväg till Brunflo för att tanka bilen och handla lite mat pratade vi om att alla säger att man vinner på lotter i Brunflo, jag har däremot aldrig upplevt det. Och allt hade ju redan gått skit hela dan så jag kunde lika gärna kasta 25kronor i sjön på en sverigelott (som jag förövrigt aldrig har haft en nit på!) skrapat och klart och 500 kronor rikare, jag skrek mer eller mindre mitt glädjetjut rakt ut och insåg genast att mitt liv håller på vända till det bättre igen! WIIIHOOO!!

Nu ska det kikas film.

Puss å Kram Hjärtebarn!


RSS 2.0