-Min bil är hittad.
Den är full med glas å skit allover.

tadaaa.Och där sa min mobil upp sig på heltid - Gratulerar!
Datorn har även börjat visa tecken på att den inte gillar livet fullt ut.. så varför inte låta allt gå sönder på en och samma gång gudfan?
Hittade även en bil jag skulle älska att ha, men ska alla min saker gå i krash i en sån här hejdundrande fart så räcker nog inte pengarna till någonting.
Dessutom förvånar det mig inte om jag vaknar imorgon bitti och min nuvarande lånade bil är putsväck och på parkeringen står det en spark brevid den rostiga cykeln!
Jag är bitter!


märklig helg..


Ifredags när jag slutade jobba, var det egentligen tänkt att jag skulle åka till Tess och ha en mysig hemmakväll.
Men det bokstavligtalat kröp i kroppen på mig och jag var mer pepp än någonsin denna fredagskväll, så kosan styrdes åt Hannas håll där det var fest med stort F istället. =)
Kvällen innehöll diverse saker, firandes åt höger å vänster, champange drickande, kung i baren och sist men inte minst Björn dansade med thailändskorna som ville ha betalat.. När han senare så vackert bett dom dra åt helvete!
Kommer bigmama till boss och berättar att dom håller ett öga på honom ikväll, say what - ska sånt här finnas i våran sketna lilla stad ens?

Sen blev det lördag och dagen vi alla längtat efter, på morgonkvisten mådde jag inte alltför bra men det skulle senare gå över i ett naffs.
Per min vän kom och hämtade upp mig och vi åkte och åt lite frukost då vi senare bestämde oss för häng hemma hos mig! Vi velade några gånger om han skulle ställa sin bil på gatan eller på parkeringen på bakgården av mitt hus och vi valde till slut bakgården - och tack gud för det!
Svängde upp och jag satte mer eller mindre frukosten i halsen då jag ser att  på min parkeringsplats befinner sig då verkligen ingen bil utan en rostig cykel!
Börjar i förtvivlan fundera vad jag egentligen gjorde igår kväll? var jag på fest eller har jag hamnat i någonslags minnesförlust och varit ute och kört bil och glömt den någonstans?
Icke sa nicke. Bilnyklarna har legat så fint och gör det fortfarande på köksbänken hemma. Men bilen är spårlöst försvunnen men jag fick ju som sagt en rostig cykel som tack! Halleluja!
Så lördagen gick åt till att sitta i telefon med polisen och samtidigt svara i mobilen som omvandlats till heta linjen - då denna stöld spred sig fortare än löpelden själv till bekanta och obekanta.

Dagen var den märkligaste på länge men kvällen kanske den bästa på länge?
Tjejmiddag med godmat, skvaller och god dricka.
För att senare avsluta på krogen och leka kung i baren igen! =)

Dock är det minus på kontot, bilen är borta, kameran är sönder och mobilen är inne på sin sista refräng - men det är väll min tur så att säga!? Men däremot är jag ju en rostig cykel rikare =)
I mitt horoskop stod det att den 24 Januari ska mitt 2009 få en omstart - och det hoppas jag verkligen!

Och jag hoppas även att folk nångång i sitt liv lär sig vad fan som är mitt och vad som är ditt!


 
Storfotad skurk och min vinst på kuppen!Tack för ihelgen älskade vänner!
Puss!

nu får det vara nog!


Men jag tror väll jag smäller av snart, vad har sömnguden gett mig för dygnsrytm de senaste dagarna?
Den här veckan har bestått av varannan dag 12 timmars (om inte mer!) sömn och varannan dag mycket mycket färre sovtimmar. Gaah kan man bli tokig för mindre?
Natten som var sov jag alltså dom 12 timmarna och inatt verkar det bli några fjuttiga timmar igen.
Jag är visserligen ledig imorgon MEN det finns alltid men =) 
Jag har bokat in ett besök på Kräm och Salva för lite uppfräschning tidigt imorgonbitti, för att inte säga om några fjuttiga timmar bara!
Så tji fick min sömn verkar det som! 

Nu ska jag tok-blunda och hoppas att det funkar för engångsskull! =) 
Najty.

catching!

Pillan my love har utmanat mig! =)

4 FAVORITPROGRAM

1. Sex and the city
2. Greys anatomy
3. One tree hill
4.  Filip å Fredrik my lovers!

4 SAKER JAG GJORDE IGÅR 
1. Tog mig en lååång sovmorgon.
2. Jobbade
3. Skänkte hundraelva tankar åt min billys pan-pizzahelvete.
4. Tittade på Sunes Sommar två gånger ihopp om att somna!

4 SAKER JAG SER FRAM EMOT 
1. Löning tack!
2. På lördag smäller dee =)
3. Vårforum
4. Och ge mig sommar förtusan!

4 FAVORIT RESTAURANGER

1. Hoggars
2. Eastern Palace
3. Spader Kung, indeed!
4. Thai-vagnen är grym!

4 SAKER PÅ ÖNSKELISTAN
1. Att min Morbror får komma hem snart!
2. Bli rik.
3. Att jag blir kvar på jobbet
4. Sol och bad!
 
4 PERSONER JAG UTMANAR
Dessan
Annichen
Hanna
Emelie L.

herreguud.


Ett tillfälle under 2008 mådde jag inte allt för bra, men Cilla var där och räddade mig ur en livs kris. (tänk på att jag överdriver en aning nu!)
Då bestämde jag mig även för att sluta planera saker och ting, jag hade ju aldrig tidigare planerat så flitigt som just då. Så varför fortsätta med nått sånt trams?
Sagt och gjort helst skulle inget planeras utan dagen skulle bli som den blev, det är för jävla gött vissa dagar må jag säga!
Just nu börjar jag falla tebax i ett planerande liv där varje minut är livsviktig och min dag går punkt och prickat efter en almonacka. inte riktigt men det är fan inte långt ifrån.

Å därefter kommer dessa sömnproblem, gode gud hjälp mig!
just nu ligger mina funderingar mest på om jag ska köpa min billys pan-pizza innan jag börjar jobba eller på min korta lunch imorgon?
Smartast vore att köpa den innan så jag kan nyttja lunchen fullt ut, men köper jag den innan måste jag kliva upp några minuter tidigare å då borde jag verkligen sova nuuu!!

Det är fan dax å kasta ut dumburken och in med stressbollarna igen - det här går inte!
Behöver jag ens säga att morgondagen är fullspäckad redan

dagens..

Sen när började man säga, jag tar en mjuk och en hård tack!
den mjuka var givetvis plastpåsen och den hårda papperspåsen.
Say what?

today.

Idag ägnar jag alla mina tankar till bara dig!
Kom hem snart!Jag och Morbror en oförglömligkväll våren -08

God Jul, Fet Knul.

Nu är det kanske på tiden att fälla in ett litet inlägg..
Julen har varit likaså Nyår. Och här har vi äntligen 2009!

I Julklapp önskade jag och min syster oss nya dammsugare.. Och har man en mamma som är konditor får man ju skylla sig själv när man önskar sig det.. våra paket innehöll nämligen en bigsize punch dammsugare!
Efter mycket skratt och glädje åt dom här stora go'sakerna så kom tomten ner för trappen med två finess rika saker från Philips till oss. Det tackar jag och bugar för, äntligen kan mina vänner dammråttorna få flytta ut från mitt hus! =)

 


 


RSS 2.0