du luktar gott även fast du bor i en husvagn!


Gatufesten 2009 är över för det här året oxå.
Vi har haft en kanon semestertripp i en överfullhusvagn, galenskap, otroligt många missade sömntimmar och ofantligt många mängder flytande föda.

Tanken var att vi på fredagskvällen skulle checka in på en camping och leva svensson livet där, ni vet minigolf, pimpla vin och ha det allmänt gött med en dusch och toalett inom de närmsta metrarna..
Men det blir ju nästan aldrig som man tänkt sig.. Så på fredageftermiddag/kväll entrar vi Hamnparkeringen och ställer upp våran husvagn och där förblir vi bland härliga Umeå-bor hela helgen lång.
Vi har varken haft ström eller rinnande vatten i vårat fina boende.. Buskar är bra att ha när nöden inte har någon lag och sen fanns seven eleven på andra sidan gatan ifall vi ville tvätta våra händer.. lovely!
Jag och Per drog vinstlotten när vi på lördag morgon får låna Jessicas dusch och toalett och kände oss riktigt fräscha!
Dom andra i ligan följde gladerligen med en utav sundsvalls uteliggare till ett solarium som hade dusch och toalett, bra att dom vet var resurserna finns! =P
På lördagen får jag en kommentar av en vän som löd, du luktar ju gott även fast du bor i en husvagn!
Tack så mycket, det värmde att höra! =)

Nästa år säkrar vi kortet och skriver på kontraktet för ett hotell där det finns rinnande vatten och el och sköna sängar istället för campinglivet..
Förstår inte hur människor i detta avlånga land fixar att campa flera dagar/veckor i sträck då det redan är en dreadlock som vill rota sig i min nacke!!

Men slutligen har vi haft en grymt bra och rolig resa och vi hade hyfsat tur med vädret oxå! =)
Tack kära ni för det!


Nu blir det jobb några timmar, sen ska jag sooova!
Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0